INFO

Tekijä, graafinen muotoilu, opetus ja tekstiili.

INFO

Tekijä, graafinen muotoilu, opetus tekstiili

Mari

ANNE-MARI

Olen graafisen alan yrittäjä ja  freelancer tekstiilityön tuntiopettaja. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2012, tuntiopettajana 2002 ja graafisella alalla 1997 alkaen. Pääpaino on graafisessa suunnittelussa/muotoilussa – täydennän tekemistäni opetuksella ja tekstiilien suunnittelulla.

Osallistun aktiivisesti tekstiilialan yhteisnäyttelyihin ja  satunnaisesti pidän myös yksityisnäyttelyitä, joihin suunnittelen ja toteutan uniikkeja tekstiilejä erilaisilla tekstiilitekniikoilla. “Graafinen muotoilu, tekstiilityön opetus, tekstiilien valmistus, näyttelyt – nämä mahdollistavat idean tekemisen näkyväksi, ongelmanratkaisun ja kehittymisen.”

Jäsenyydet: Muotoilu- ja taideteollisuusyhdistys Materia ja Suomen huopayhdistys Filtti

OPETUS

Opetan mm. huovutusta, kankaanpainantaa, kuvansiirtoa ja kuvankäsittelyä tekstiilisuunnittelussa – tarpeen mukaan myös muita, esim. sovellettuja tekstiilitekniikoita. Uusimmat aluevaltaukset ovat makramee ja syanotypia kankaalle. Opettajaksi olen päätynyt erilaisten sattumusten ja kohtaamisten kautta. Opettamisessa kiehtovat haasteet, ongelmanratkaisu, erilaisten ihmisten tapaaminen ja kehittyminen. Olen suorittanut ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot ja tekstiilialalla toimin myös näyttötutkintojen arvioijana.

Katso uutiset-sivulta tulevat ja menellään olevat kurssit.

höyhen
Leskien kesken

Toimin graafisella alalla sivutoimisena yrittäjänä toteuttaen erilaisia toimeksiantoja erilaisille kohderyhmille. Suunnittelen asiakkaan toiveen mukaisia painotuotteita ja pienimuotoisesti verkkosivuja. Kohderyhmäni on erityisesti mm. pienyrittäjät, erilaiset yhteisöt ja yhdistykset sekä muut toimijat, kuten muotoilijat ja käsityöläiset.

Pyrin työssäni yksinkertaiseen ja laadukkaaseen visuaaliseen ilmeeseen huomioiden asiakkaan toiveet. Ota rohkeasti yhteyttä, jos mielessäsi on jotain aiheeseen liittyvää, tai jos tiedät tarpeesi, lähetä vaikkapa tarjouspyyntö.

Toteutan erilaisilla tekniikoilla (mm. painokangas, huopa, kuva tekstiilissä, kirjonta) ja niiden yhdistelmillä tekstiiliteoksia, joita on ollut mukana yksityis- ja yhteisnäyttelyissä Suomessa ja ulkomailla.

Suunnittelen ja valmistan tekstiiliteoksia myös tilauksesta – ota yhteyttä tai halutessasi lähetä tarjouspyyntö.

Vaalenapunainen heppa
Siirry sivun alkuun