Suunnittelen ja toteutan erilaisia painokankaita ja -kuvioita pääasiassa tietokoneella  valokuvia hyödyntäen.

PAINOKUOSIT- JA KUVIOT

Suunnittelen ja toteutan erilaisia painokankaita ja -kuvioita pääasiassa tietokoneella valokuvia hyödyntäen.

Valmistan erilaisa huopatekstiilejä erilaisiin näyttelyihin. Yhdistän huopaan usein mm. muita materiaaleja, kirjontaa ja siirtokuvia.

Valmistan erilaisa huopatekstiilejä erilaisiin näyttelyihin. Yhdistän huopaan usein mm. muita materiaaleja, kirjontaa ja siirtokuvia.

Työstän valokuvia tekstiileihin erilaisia siirtotekniikoita käyttäen: syanotypia, siirtokuvapaperi, siirto märällä yms. Valokuvat ovat omia, mm. omasta lähipiiristä ja elämästä. Yhdistän kuviin kuvankäsittelyä ja muita kuvia, kirjontaa, kankaanpainantaa yms.

VALOKUVA­TEKSTIILI

Työstän valokuvia tekstiileihin erilaisia siirtotekniikoita käyttäen. Valokuvat ovat omia, mm. omasta lähipiiristä ja elämästä vuosien varrelta.

Uusin tekstiilin osaamisalueeni on makramee. Tällä hetkellä lähinnä opetan tekniikkaa ja sen puitteissa valmistan tekstiilejä pääasiassa sisustukseen: amppeli, seinätekstiili, lyhty tms. Galleriasta löydät tällä hetkellä lähinnä yksityiskohtakuvia – lisää kuvia tulossa!

MAKRAMEE

Uusin tekstiilin osaamisalueeni on makramee. Tällä hetkellä lähinnä opetan tekniikkaa ja sen puitteissa valmistan makrameeta pääasiassa sisustukseen: amppeli, seinätekstiili, lyhty tms. Galleriasta löydät tällä hetkellä lähinnä yksityiskohtakuvia – lisää kuvia päivitän lähiaikoina!

Olen osallistunut tekstiilialan yhteisnäyttelyihin Suomessa ja ulkomailla sekä pitänyt yksityisnäyttelyitä lähinnä Jyväskylän seudulla.

Siirry sivun alkuun