Huhtikuun kuulumisia

Näin vapun alla on kesän merkit selviä – lämmintä! Kesä on niin lähellä…

Graafisella puolella on tehnyt alkuvuoden aikana taittoja Surunauhalle jäsenlehden ja Suomen käsityön museolle vuoden 2023 toimintakertomuksen sekä parin näyttelyn julisteet ja muut graafiset elementit, kuten Jukka Rintalan tulevan näyttelyn flyerin ja roll-upin. Taitoin myös JAMK:n Liikkuva varhaiskasvatus -projektille Puhetta liikkumisesta -esitteen.

Verkkosivut rakensin Huihuitextile-yritykselle – sivut sisältävät myös blogin. Filtti ry:n verkkosivuja päivittelin uuteen uskoon, mm. kansikuvat ja tein sivuston nopeuttamistoimenpiteitä, jotka nykyään on todella tärkeitä. Omatkin sivut saivat uuden ilmeen – kuten on tapana lähes vuosittain minulla ollut tehdä. On monta mielenkiintoista tapaa tehdä, ja oma sivusto on hyvä alusta erilaisisille alustaville kokeiluille.

Parhaillaan työstän erään aloittelevan yrityksen logoa, näyttelyjulistetta – ja odottelen isohkoa taittotyötä kuvituskuvineen.

Tekstiilipuolella valmistaudun kolmeen näyttelyyn – saas nähdä monessako olen mukana – niistä myöhemmin lisää. Syyslukukauden 2024 tekstiilikursseja suunnitellaan parhaillaan – uutta suunnitteilla vanhoista aiheista… seuraa ilmoittelua!

Ihanaa kesän odotusta!