Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 § | EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679

TIETO­SUOJA­SELOSTE

Henkilötietolain (523/99) 10 § | EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679

Päivitetty 3.1.2019

Rekisterinpitäjä, rekisteriasioiden vastuu- ja yhteyshenkilö, yhteystiedot

www.anne-mari.net / Anne-Mari Ohra-aho, p. +358 (0)45 273 7934, info(at)anne-mari.net

Rekisterin nimi

www.anne-mari.net -yhteydenottorekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus ja sisältö

Yhteydenottajan henkilötietoja kerätään ja tallennetaan yhteydenottoja varten. Rekisteriin tallennettaan yhteydenottajan nimi ja sähköpostiosoite.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään ja tallennetaan yhteydenottolomakkeen vastaanottamisen yhteydessä. Yhteydenottotietoja säilytetään asianmukaisesti tietoturvaa noudattaen.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei julkaista eikä luovuteta ulkopuolisille. Tietoja ei luovuteta ilman rekisteröidyn lupaa muuten kuin lain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa tai viranomaisten vaatimusten edellyttämällä tavalla.

Rekisterin tietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään rekisterissä vain niin kauan, kuin on tarpeen rekisterin käyttötarkoituksen kannalta.

Rekisterin suojauksen periaatteet

anne-mari.net käsittelee ja tallentaa vain heille tulleita yhteydenottotietoja. Tallennettuja tietoja käsittelee luottamuksellisesti vain yrityksen henkilökuntaan kuuluvat henkilöt. Tietoja säilytetään asiamukaisesti tietoturvaa noudattaen.

Tarkastusoikeus

Yhteydenottajalla on oikeus tarkastaa tietonsa rekisterin ylläpitäjältä ja hänellä on oikeus pyytää rekisterin ylläpitäjää oikaisemaan tai poistamaan hänestä kerättyjä tietoja. Tarkastus-, oikaisu- tai poistopyyntö tulee toimittaa kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterin ylläpitäjälle.

Tietosuojaselosteen muuttaminen

Rekisterin ylläpitäjä pidättää oikeuden päivittää ja muuttaa tietosuojaselostetta. Lainsäädännön muuttuminen voi edellyttää tietosuojaselosteen päivittämistä. Tämän vuoksi kehotamme tutustumaan tietosuojaselosteeseen säännöllisesti.

Evästeet

Verkkosivustomme käyttää evästeitä (cookies). Eväste on kirjaimia ja numeroita sisältävä pieni tiedosto, jonka tallennamme tietokoneeseesi, mikäli sallit sen. Evästeet auttavat meitä erottamaan sinut muista sivustollamme kävijöistä, antamaan parhaan mahdollisen kokemuksen selatessasi sivustoamme ja parantamaan toimintaamme.

 

Siirry sivun alkuun