Ajan­kohtaista

Alkuvuosi on ollut työntäyteinen erilaisten projektien ja opetuksen ansiosta. Muutama kurssi on menossa mielenkiintoisilla tekniikoilla höystettynä. Uusia verkkosivuja olen saanut toteuttaa ja graafisen suunnittelun töitä on ollut vaihtelevasti.

Kevään 2023 uusia kuoseja pupu hengessä. Muita kuoseja Painokuosit-sivulla >

IMG_0304

Tiinasmoko nettisivut uudistettu ja sisältöä lisätty vuodenvaihteen 2022-2023 aikana. Käy tutustumassa www.tiinasmoko.fi Samalla tehtiin erilaisia pohjia Tiinasmoko-yrityksen käyttöön mm. Instagramjulkaisuihin, PowerPoint-esityksiin ja opetusmonisteisiin. Myöhemmin keväällä 2023 lisätään myös verkkokauppa, jossa myydään mm. Tiinasmokon valmennuksia.

Värjärikilta ry verkkosivut ja verkkokauppa

Sain kunnian ja ilon toteuttaa Värjärikilta ry:n nettisivujen uudistuksen syksyn 2022 aikana. www.varjarikilta.fi Samalla toteutettiin yhdistykselle verkkokauppa ja jäsensivut.

siivet
Huovan lumoissa 19.1. alkaen. Huovutuksen erikoistekniikoita 4. – 5.2. Makramee solmeilu 15.3. alkaen. Kuvansiirtotekniikat 22. – 23.4.
uusivuosi
Parasta alkanutta vuotta ihanille asiakkaille, uteliaille opiskelijoille, samanmielisille kollegoille, kohtalotovereille ja kaikille vastaan tulleille!
kuvio-netti

Syksy on ollut monipuolinen, ja kuten tavallista, työt yleensä kasaantuvat vuoden lopulle. Olen tänään(kin) tehnyt useita tarjouksia eli vastannut vanhojen ja mahdollisten uusien asiakkaiden tarjouspyyntöihin – sieltähän ne työt tulevat. Graafisen alan hommia olen tehnyt mm. Jyväskylän taidemuseolle, Keski-Suomen museolle, Nuoret Lesket ry:lle ja OPH:lle (Opetushallitus). Tulossa ja menossa on mukavia nettisivuprojekteja ja muita keskeneräisiä […]

kukkaro

la-su 3.-4.12.2022 Jyväskylän kansalaisopisto, Vapaudenkatu 39-41 Huovuta kukkaron pussiosa saumattomasti muotoon ja kuvioi hyödyntäen huovutuksen monia mahdollisuuksia – voit myös tehdä huopakankaan, joka ommellaan pussiosaksi. Käytetään ommeltavia tai puristettavia kehyksiä. Huovutuksen perusteiden hallinta suotavaa – muuten ennakkotietoja ei tarvita. Infokirje lähetetään n. viikko ennen kurssin alkua. Lisätietoja kursseista ja ilmoittautuminen >

Syksyn 2022 uusia kuoseja Pallot ja Palikat toisiinsa sointuvissa väreissä. Lisää kuoseja Painokuosit-sivulla >

KEMU inventointiraportin kansi.

Keväällä 2021 taittamani Kortepohjan inventointiraportti on julkaistu Kemun (Keski-Suomen museo) nettisivuilla, johon siihen voi tutustua kokonaisuudessaan! KEMU >>